ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη – Πολυπολιτισμός: Τέσσερις Παλαιστίνιοι κρατούσαν δια της βίας Σομαλό και τον βίαζαν κατ΄εξακολούθηση!

Ο 27χρονος από την Σομαλία ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι τέσσερις άνδρες από την Παλαιστίνη, τον οδήγησαν σε διαμέρισμα τον βίασαν και τον βιντεοσκόπησαν

Κρήτη – Πολυπολιτισμός: Τέσσερις Παλαιστίνιοι κρατούσαν δια της βίας Σομαλό και τον βίαζαν κατ΄εξακολούθηση!

Ένας 27χρονος άνδρας στο Ηράκλειο κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ότι τέσσερις άνδρες από την Παλαιστίνη, τον οδήγησαν σε διαμέρισμα και τον βίασαν!

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στην καταγγελία του, οι δράστες βιντεοσκόπησαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti καταγγέλθηκε χθες ενώ σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο 27χρονος, ο βιασμός έγινε στις 24 Αυγούστου.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν για τον καταγγελλόμενο βιασμό τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 23, 26 και 29 ετών ωστόσο στο σπίτι των δύο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλο και ναρκωτικές ουσίες με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το νόμο περί όπλων και ναρκωτικών.

Το απίστευτο περιστατικό που καταγγέλθηκε έγινε σε διαμέρισμα στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομία ζητήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα όσα καταγγέλλονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.