ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξάνθη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών

Συνελήφθησαν ένας άνδρας και δύο γυναίκες

Ξάνθη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών ειδών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας το πρωί της Τρίτης,  ένας Έλληνας και δύο γυναίκες, μία από τις οποίες αλλοδαπή, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους περισσότερα από 25 κιλά λαθραίου καπνού και εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων, που θα έριχναν στη «μαύρη» αγορά σε περιοχές της Ξάνθης.

Αρχικά, εντοπίστηκε ο άνδρας ο οποίος είχε κρυμμένα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και στην επιχείρηση όπου εργάζεται, 1.370 πακέτα τσιγάρων και 385 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 19 κιλών και 250 γραμμαρίων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της Ελληνίδας όπου κατασχέθηκαν άλλα 150 πακέτα τσιγάρων και 133 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους έξι κιλών και 650 γραμμαρίων, τα οποία διαπιστώθηκε ότι παρέλαβε από το σπίτι της αλλοδαπής, που συνελήφθη λίγο αργότερα. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Μετέφερε λαθραία τσιγάρα με το πλοίο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την αποσκευή του γεμάτη λαθραία τσιγάρα που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση στη Λέρο, αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Λακκίου ένας 25χρονος αλλοδαπός, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Όμως, τα λαθραία είδη εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς που του έκαναν έλεγχο και προχώρησαν στη σύλληψή του. Οι 14 κούτες με συνολικά 140 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.