ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ίδιο βενζινάδικο

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης είναι ο 38χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, ο οποίος δέχθηκε σφαίρες όταν άγνωστοι δράστες με καλάσνικοφ τον πυροβόλησαν στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στο ύψος του Γέρακα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά μέχρι τώρα, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα ένα λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=zaGhUa640IE&feature=emb_title

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν στο σημείο τουλάχιστον 25 κάλυκες.

Λίγο μετά την επίθεση, στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη, εντοπίστηκε ένα καμμένο βαν, το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή και ερευνούν το καμμένο λευκό βαν ώστε να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ίδιο βενζινάδικο. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει παλιότερα το τμήμα εκβιαστών της Αστυνομίας, ενώ τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.