ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεσπά ο πατέρας του νάνου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπών – «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει»

«Ούτε ναρκωτικά έχει ούτε τίποτα»

Ξεσπά ο πατέρας του νάνου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπών – «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει»

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον νάνο που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

Ο ρόλος του στο κύκλωμα ήταν να μεταφέρει έπειτα από συνεννόηση με άλλον κατηγορούμενο του κυκλώματος, τις ανήλικες σε πάρτι έξω από την Αθήνα, προκειμένου να κάνουν ραντεβού με πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Τι λέει ο πατέρας του νάνου για το κύκλωμα μαστροπών

Πάντως, ο πατέρας του 36χρονου ξέσπασε, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο γιος του είναι θύμα του κυκλώματος των μαστροπών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το παιδί του είναι ένα άτομο με 70% αναπηρία.

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα. Ούτε ναρκωτικά έχει ούτε τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά στον Alpha ο πατέρας του 36χρονου που πάσχει από νανισμό, δηλώνοντας σίγουρος για την αθωότητά του: «Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. «Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν γιατί με κοροϊδεύουν. Έβλεπα τόση κακία. Με κορόιδευαν και με έλεγαν νάνο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.