ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξυλοδαρμός 4χρονου στα Μέγαρα: «Το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε στο πάτωμα» λέει η μητέρα του 

Από το Νοέμβριο είχε διαταχθεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες ζωής του παιδιού

Ξυλοδαρμός 4χρονου στα Μέγαρα: «Το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε στο πάτωμα» λέει η μητέρα του 

Χαροπαλεύει το 4χρονο αγόρι που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατριό του.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην εποχή Live News και συγκλονίζει με τις περιγραφές.

Ο 25χρονος Ρομά με δόλο έστειλε τη μάνα -την οποία όπως είπε την κακοποιούσε καιρό μαζί με τα παιδιά της- να πάρει τσιγάρα, ώστε να βρει το πεδίο «ελεύθερο». Η ίδια άφησε πίσω τα άλλα δύο της παιδιά, 11 και 10 ετών, τα οποία φυσικά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν αυτό που συνέβη.

Ο άρρωστος αυτός εγκέφαλος βρήκε την ευκαιρία και, όπως περιγράφει η μητέρα, έπιασε το 4χρονο, το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Σε άλλη περίπτωση, πρόσφατα, ο Ρομά έκανε επίσης κάτι που θα «χώραγε» μόνο στην πιο αρρωστημένη φαντασία: Πέταξε το παιδί μέσα σε δοχείο και καυτό νερό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σημαντικά εγκαύματα!

Είναι απορίας άξιον, όπως ρώτησε και ο παρουσιαστής, για ποιον λόγο δεν είχε γίνει καταγγελία στις Αρχές νωρίτερα, για αυτή τη νοσηρή κατάσταση.

Το αγοράκι βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική μετά από τα χτυπήματα με πολλές κακώσεις και εγκεφαλικό οίδημα, ενώ ο άνδρας αναζητείται.

Από το Νοέμβριο είχε διαταχθεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες ζωής του 4χρονου

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, από το Νοέμβριο είχε διαταχθεί έρευνα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας της Αθήνας προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες ζωής του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομία όμως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απάντηση ήταν πως ο εντοπισμός της διεύθυνσης της οικογένειας κατέστη δυσχερής. Επίσης, τα αδελφάκια με εντολή εισαγγελίας έχουν ήδη απομακρυνθεί από την οικογένεια και αποφασίστηκε να μεταφερθούν προσωρινά σε δομή φιλοξενίας ανήλικων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.