ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξυλοδαρμός σεκιουριτά στον Ασπρόπυργο: «Τον έστειλαν στο άβατο των συμμοριών χωρίς εξοπλισμό» λέει ο γιος του

Συχνό φαινόμενο είναι οι επιδρομές από συμμορίες Ρομά στο εργοτάξιο όπου δέχθηκε επίθεση ο 54χρονος

Ξυλοδαρμός σεκιουριτά στον Ασπρόπυργο: «Τον έστειλαν στο άβατο των συμμοριών χωρίς εξοπλισμό» λέει ο γιος του

Χαροπαλεύει ο σεκιουριτάς που δέχθηκε την άγρια επίθεση από ληστές σε εργοτάξιο κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής. Οι γιατροί του Θριάσιου ενημέρωσαν τον γιο του ότι ο πατέρας του είναι κλινικά νεκρός καθώς δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας εργαζόταν για 40 ευρώ μεροκάματο, ενώ όπως καταγγέλλει ο γιος του «τον έστειλαν στο άβατο των συμμοριών χωρίς καν εξοπλισμό».

Την ίδια ώρα συνάδελφοι του άτυχου άνδρα τονίζουν ότι η περιοχή που ανέλαβε να φυλάξεις μόνος του ήταν επικίνδυνη ζώνη. «Ήταν σαν να έστελνες το πρόβατο στο στόμα του λύκου», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι συχνά – πυκνά αδίστακτες συμμορίες Ρομά έκαναν επιδρομές και λεηλατούσαν επιχειρήσεις γύρω από το εργοτάξιο – στην περιοχή κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο. Μάλιστα οι κακοποιοί γνώριζαν ότι η αστυνομία αποφεύγει να επεμβαίνει σε αυτά τα μέρη οπότε είχαν ελεύθερο πεδίο για να δράσουν.

Ο γιος του 54χρονου ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του ήταν μόνος του σε όχημα που δεν διέθετε κουμπί πανικού, ούτε gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ωστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

O χώρος του εργοταξίου στον Ασπρόπυργο, όπου έγινε η επίθεση στον 54χρονο σεκιούριτι

Ο γιος του αναφέρει πως το εργοτάξιο δεν περιφρουρείτε με κάμερες, ούτε διαθέτει την σχετική περίφραξη και «οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής» καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά. «Δεν του είχαν διαθέσει ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο», σημειώνει ο γιος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων. Γνώριζαν επίσης ότι ο σεκιούριτι θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ. Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι. Οι ληστές αφού χτύπησαν με απίστευτη βία τον 54χρονο σεκιούριτι έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν. Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Φυλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.