ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κτηνωδία στην Καστοριά: Επικήρυξαν με 1.000 ευρώ άγνωστο που σκότωσε βάναυσα δυο σκυλιά

Ανησυχία ότι στην περιοχή υπάρχει άτομο που κακοποιεί και βασανίζει σκύλους

Κτηνωδία στην Καστοριά: Επικήρυξαν με 1.000 ευρώ άγνωστο που σκότωσε βάναυσα δυο σκυλιά

Μια νέα κτηνωδία σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων σημειώθηκε, αυτή τη φορά, έξω από τους Μανιάκους Καστοριάς το Σάββατο.

Πρόκειται για δύο σκυλιά, με το μεγαλόσωμο να εντοπίζεται σε προχωρημένη σήψη και με τραύμα από πυροβολισμό ενώ το μικρότερο ζώο φαίνεται πως είχε βασανιστικό θάνατο, καθώς ήταν δεμένο σε δέντρο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην περιοχή βρέθηκαν διάσπαρτα πολλά οστά και κρανία σκύλων, κάτι που δείχνει ότι στην περιοχή υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο που κακοποιεί σκύλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φιλοζωική οργάνωση Ομοσπονδία Αττικής και Σαρωνικού «Η Κιβωτός του Νώε» έχει ανακοινώσει ότι προσφέρει το ποσό των 1.000 ευρώ για τον εντοπισμό του δράστη της απάνθρωπης πράξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.