ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή» ισχυρίζεται ο tattoo artist που συνελήφθη

«Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια»

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή» ισχυρίζεται ο tattoo artist που συνελήφθη

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 55χρονος tattoo artist που φέρεται πως εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στην Αττική.

Ο 55χρονος Σταύρος Παππάς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση. Ύστερα από εισαγγελική εντολή, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, καθώς είχε συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό και εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο tattoo artist μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News, υποστηρίζοντας πως «δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές» ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε: «Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.