ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύκλωμα μαστροπείας: Ξεσπά ο πατέρας του νάνου – «Τον γιο μου τον μπλέξανε είναι αθώος»

«Δεν ήξερε ουτε την 25χρονη, ούτε τον ταξιτζή ούτε κανέναν, μόνο τον τατουατζή και τον εμπιστεύτηκε» είπε

Κύκλωμα μαστροπείας: Ξεσπά ο πατέρας του νάνου – «Τον γιο μου τον μπλέξανε είναι αθώος»

Ο πατέρας του 36χρονου νάνου που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη υπόθεση με το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων ισχυρίζεται ότι τον γιο του τον «μπλέξανε» και ότι «είναι αθώος».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πατέρας του γνωστού στα τηλεοπτικά πλατό νάνου, ο γιος του δεν έχει καμία ανάμειξη στην εγκληματική οργάνωση που αποκαλύφθηκε από τις αρχές και εξέδιδαν ανήλικα κορίτσια.

«Ο γιος μου δεν έχει καμία ανάμειξη σε όλα αυτά. Ο γιος μου είναι αθώος. Φταίει γιατί είναι καλός άνθρωπος και δεν πονηρεύεται με ότι του λένε. Όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά ζήτησε από το κορίτσια που πήγαινε με το αυτοκίνητο να δει τις ταυτότητες του και έλεγαν πως είναι 19 χρόνων. Μετά κατάλαβε ότι είναι πλαστές», αναφέρει.

«Τον γιο μου τον έμπλεξε ο τατουατζής»

Όπως λέει, «τον γιο μου τον έμπλεξε ο τατουατζής. Εκείνος τον έμπλεξε σε όλο αυτό. Δεν ήξερε ουτε την 25χρονη, ούτε τον ταξιτζή ούτε κανέναν, μόνο τον τατουατζή και τον εμπιστεύτηκε»

Ο 36χρονος νανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ η δίωξη εναντίον αφορά συνέργεια σε μαστροπεία ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα δεκαπέντα έτη. Η 25χρονη που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης έχει προφυλακιστεί.

Ο πατέρας του 36χρονου νάνου υποστηρίζει πως το κύκλωμα εκμεταλλεύτηκε την εμφάνιση και την καλοσύνη του γιου του με σκοπό να δράσει ανενόχλητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένας άνθρωπος που λόγω της εικόνας του και της καλοσύνης του τους έκανε τις δουλειές του χωρίς να πονηρευτεί. Έκανε βλακεία και το έχει καταλάβει. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά. Δεν θα πείραξε ποτέ κανέναν κορίτσι 12 και 13 χρονών. Τις γυναίκες τις αγαπάει και τις προσέχει και αυτές τον αγαπάνε. Όλη μου η οικογένεια έχει περάσει μια απίστευτη ταλαιπωρία», σχολιάζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.