Κύπρος: Συνελήφθη Έλληνας υπήκοος με 6,5 κιλά κοκαϊνης στο αεροδρόμιο της Λεμεσού

Την στιμή που πήγε για παραλαβή

Κύπρος: Συνελήφθη Έλληνας υπήκοος με 6,5 κιλά κοκαϊνης στο αεροδρόμιο της Λεμεσού

Μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε στη Λεμεσό, ποσότητα 6,5 κιλών κοκαΐνης έπεσε σήμερα στα χέρια της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) της Κύπρου,. Το φορτίο έφτασε από την Ελλάδα μέσω του λιμανιού της Λεμεσού μέσα σε κοντέινερ το οποίο μεταφέρθηκε σε αποθήκη. Μέλη της ΥΚΑΝ παρακολουθούσαν το φορτίο αναμένοντας τον παραλήπτη. Εμφανίστηκε στην αποθήκη ένας 56χρονος από την Ελλάδα και μόλις παρέλαβε το πακέτο με τα ναρκωτικά συνελήφθη.

Ο 56χρονος ανακρίνεται, ώστε να διαπιστωθεί η πηγή των ναρκωτικών αλλά και τυχόν συνεργάτες του στη Κύπρο. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Η ΥΚΑΝ εκτιμά πως η συγκεκριμένη ποσότητα κοκαΐνης είναι μέρος μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που σταδιακά κύκλωμα έχει αποστείλει στη Κύπρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πλέον οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών εισάγονται στη Κύπρο από τις επίσημες εισόδους Αεροδρόμια – λιμάνια), σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου ανθούσε το εμπόριο ναρκωτικών – κυρίως κάνναβης – από τα κατεχόμενα. Πλέον οι ροές μέσω της πράσινης γραμμής έχουν διακοπεί και οι έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν την οδό της απόκρυψης των ουσιών σε φορτία με νόμιμα εμπορεύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.