Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Κυψέλη: Ρομά εισέβαλαν στο διαμέρισμα γυναίκας, τη φίμωσαν και της άρπαξαν 60 ευρώ και κοσμήματα

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από τις Αρχές

Κυψέλη: Ρομά εισέβαλαν στο διαμέρισμα γυναίκας, τη φίμωσαν και της άρπαξαν 60 ευρώ και κοσμήματα

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια γυναίκα που διαμένει σε ισόγεια κατοικία στην οδό Καυκάσου, στην Κυψέλη, όταν ένα ζευγάρι Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης.

Μόλις οι δράστες βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, επιτέθηκαν στη γυναίκα, την ακινητοποίησαν και τη φίμωσαν, προκειμένου να μην καλέσει σε βοήθεια.

Στη συνέχεια, της αφαίρεσαν 60 ευρώ σε μετρητά καθώς και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από τις Αρχές.

Η Ασφάλεια διερευνά το περιστατικό και συλλέγει στοιχεία από τη γειτονιά και τυχόν κάμερες ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.