ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κυψέλη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από συμπλοκή με άνδρα που επιχείρησε να κλέψει μοτοσικλέτα

Ο δράστης τραυμάτισε τον 17χρονο στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον 16χρονο στην κοιλιακή χώρα

Κυψέλη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από συμπλοκή με άνδρα που επιχείρησε να κλέψει μοτοσικλέτα

Τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6), δύο ανήλικοι φίλοι κατέληξαν στο νοσοκομείο, μετά από συμπλοκή που είχαν στην περιοχή της Κυψέλης με έναν άνδρα ο οποίος επιχείρησε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα του ενός.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα, στην οδό Μπόχαλη στην Κυψέλη.

Ο άγνωστος δράστης επιχείρησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, όμως ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη τον αντιλήφθηκε, μαζί με έναν 16χρονο φίλο του επιχείρησαν να τον σταματήσουν και τελικά δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να τραυματίσει τον 17χρονο στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον 16χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και ο δευτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιδία μέσα για την παροχή πρώτων βοηθειών και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.