ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κυψέλη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που είχαν στην κατοχή τους φωτοβολίδες και μαχαίρια (φώτο)

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Κυψέλη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που είχαν στην κατοχή τους φωτοβολίδες και μαχαίρια (φώτο)

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3), συνέλαβαν στην πλατεία Ευελπίδων στην περιοχή της Κυψέλης, δύο ημεδαπούς ηλικίας 20 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και περί όπλων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πλατεία Ευελπίδων, έναντι των Δικαστηρίων, τον 20χρονο να κινείται ύποπτα, κρατώντας χάρτινο κουτί και προέβησαν σε έλεγχο.

Όπως διαπιστώθηκε, εντός του κουτιού υπήρχαν 40 βεγγαλικά χειρός, τα οποία ο 20χρονος είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 23χρονο, που εντοπίστηκε στη συνέχεια σε κοντινό σημείο και ακινητοποιήθηκε. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Μετά από έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 11 βεγγαλικά χειρός, 2 μαχαίρια, ρόπαλο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εικόνες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.