ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Λαμία: Νεκρή 66χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο στο κενό

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της ακαριαία

Λαμία: Νεκρή 66χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο στο κενό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Λαμίας το απόγευμα της Πέμπτης 19/1 όταν μία νέα γυναίκα έπεσε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας από μεγάλο ύψος.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ωστόσο δυστυχώς η γυναίκα είχε ήδη ξεψυχήσει.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της ακαριαία, πέφτοντας από τον 5ο όροφο του κτιρίου, όπως μετέδωσε το LamiaReport.

Άμεσα έφτασε στον τόπο της τραγωδίας και πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ που διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.