
Ένα ακόμη επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ Ρομά σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου το βράδυ του Σαββάτου (24/05). Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας έξω από την Μητρόπολη, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, μεταξύ δύο Ρομά που είναι γνωστοί στις Αρχές.
Οι δύο άνδρες μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι στην πλατεία Πάρκου, όπου τελικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων περνούσαν εκείνη την ώρα από την πλατεία, συνεπλάκησαν άγρια.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο ένας κρατούσε στα χέρια του ένα σίδερο με το οποίο χτύπησε τον άλλο στο κεφάλι.
«Έπεσαν κλωτσιές και μπουνιές, μέχρι που ένας πήρε ένα σίδερο από μια ομπρέλα και χτύπησε τον άλλο στο κεφάλι. Ευτυχώς ήρθε αμέσως η αστυνομία και τους πήρε.
Ακόμα και με τις χειροπέδες ο ένας έβριζε και απειλούσε τον άλλον», ανέφερε στο τοπικό μέσο ενημέρωσης ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.