ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό Ρομά της Ανθήλης – Συνελήφθησαν οκτώ άτομα

Η ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση παράνομων ηλεκτροδοτήσεων στον καταυλισμό

Λαμία: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό Ρομά της Ανθήλης – Συνελήφθησαν οκτώ άτομα

Επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. χθες την Πέμπτη, σε καταυλισμό Ρομά της Ανθήλης, στη Λαμία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οκτώ άτομα.

Συγκεκριμένα, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα σήμερα (02-06-2022) το πρωί, από ώρες 06:30 έως 10:00, σε οικισμό στην περιοχή της Ανθήλης Λαμίας Φθιώτιδας.

Συνελήφθησαν 8 άτομα από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμός στη Λαμία

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

• ερευνήθηκαν (27) οικίες και πρόχειρα καταλύματα,

• ελέγχθηκαν (72) άτομα,

• ελέγχθηκαν – ερευνήθηκαν (24) οχήματα και

• συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) ημεδαποί (έξι άνδρες και δύο γυναίκες), για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διότι όπως διαπιστώθηκε προέβαιναν σε παράνομη ηλεκτροδότηση των οικιών τους, από παρακείμενους στύλους του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ.

Η ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση παράνομων ηλεκτροδοτήσεων στον καταυλισμό

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνεπικουρούμενοι από Αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης και μίας Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε συνεργασία με δικαστικό λειτουργό, αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και υπαλλήλους άλλων Υπηρεσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.