ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Φρικτός και ακαριαίος ο θάνατος του 62χρονου εργάτη – «Κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι και τον διαμέλισε»

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας

Λαμία: Φρικτός και ακαριαίος ο θάνατος του 62χρονου εργάτη – «Κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι και τον διαμέλισε»

Φρικτός ήταν ο θάνατος του 62χρονου εργάτη το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου σε εργοτάξιο στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φθιώτιδας.

Όπως περιέγραψε στον Lamia Polis 87.7 ο αξιωματικός της πυροσβεστικής, το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος εργάτης προσπάθησε να βάλει γράσο σε μεγάλα γρανάζια διαμέτρου τριών μέτρων από μηχανή παρασκευής δομικών υλικών.

Κατά την ίδια μαρτυρία τα γρανάζια έπιασαν κάποιο από τα ρούχα του 62χρονου με αποτέλεσμα το μηχάνημα να τον τραβήξει και να τον διαμελίσει.

«Περίπου στις 8 το πρωί ειδοποιηθήκαμε σε μια τοπική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, ένας εργάτης 62χρονος Έλληνας προσπάθησε να γρασάρει σε τεράστια γρανάζια που φτιάχνουν δομικά υλικά, με μια πρώτη εκτίμηση δικιά μας, κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι τον τράβηξε μέσα και δυστυχώς τον διαμέλισε και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτροπαίο θέαμα.

Με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της δικιά μας υπηρεσίας της Π.Υ Λαμίας, ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη επιχειρηση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες» περιέγραψε το σκηνικό ο Γιώργος Κρομμύδας.

«Ξέρετε αυτά τα γρανάζια είναι τεράστια. Μιλάμε το μηχάνημα έχει κύκλο που είχε διάμετρο πάνω από 3 μέτρα. Η δύναμη ήταν τεράστια. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο θάνατος δυστυχώς επήλθε ακαριαία» πρόσθεσε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.