ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Λαμία: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Οι εξηγήσεις που έδωσε όμως φαίνεται ότι δεν έπεισαν τόσο τον Ανακριτή όσο και την Εισαγγελέα

Λαμία: Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την 3ωρη απολογία του ο 48χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) στη Λαμία, για πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε τη Μεγάλη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν στο σπίτι που διέμενε στη Λαμία – ο ίδιος είναι από την Αθήνα – δύο κινητά τηλέφωνα, laptop, σκληρό δίσκο και κάρτα μνήμης και υποστήριξαν ότι ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του κατηγορούμενου στην υπόθεση, εντοπίζοντας πλήθος φωτογραφιών που απεικόνιζαν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το lamiareport, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο 48χρονος βρέθηκε στα Δικαστήρια Λαμίας και απολογήθηκε για τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο αρνούμενος ότι επρόκειτο για πορνογραφικό υλικό. Οι εξηγήσεις που έδωσε όμως φαίνεται ότι δεν έπεισαν τόσο τον Ανακριτή όσο και την Εισαγγελέα, που τον έκριναν προφυλακιστέο για την κατοχή του συγκεκριμένου υλικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.