ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λαμία: Τροχαίο με φορτηγό που αναποδογύρισε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού (φωτο)

Ευτύχημα που δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα που κινούταν στον παράδρομο

Λαμία: Τροχαίο με φορτηγό που αναποδογύρισε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού (φωτο)

Τροχαίο σημειώθηκε στον παράδρομο της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη Λαμία, το πρωί της Τρίτης (7/3), με αποτέλεσμα ένα φορτηγό να αναποδογυρίσει.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiareport.gr, η εκτροπή του φορτηγού έγινε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος της διασταύρωσης του Μπράλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φορτηγό ερχόταν από Μπράλο και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο όταν επιχείρησε να μπει στον παράδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Ο οδηγός φέρεται να υποστήριξε ότι υπήρξε πρόβλημα στα φρένα.

Είναι ευτύχημα που δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα που κινούταν στον παράδρομο, ωστόσο όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν το φορτηγό βρέθηκε τουμπαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.