ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: 33χρονος «έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του και την άφησε ημιλιπόθυμη

Απέδωσε την πράξη του σε μέθη και σε προβλήματα αλκοολισμού

Λάρισα: 33χρονος «έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του και την άφησε ημιλιπόθυμη

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες (22/5), ένας 33χρονος στη Λάρισα, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της 63χρονης μητέρας του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», ο 33χρονος κρίθηκε την Δευτέρα, ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, μετά και την εισαγγελική πρόταση, με το Δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 μηνών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση.

Ο 33χρονος απέδωσε την πράξη του σε μέθη και σε προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, όπως ανέφερε χθες στο Δικαστήριο, αλλά μετά τη χθεσινή απόφαση θα οδηγηθεί τελικά στις Φυλακές Λάρισας, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Λάρισα: Πώς έγινε το περιστατικό

Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» συνελήφθη προχθές (21/5), λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας, καθώς είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην 63χρονη μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 63χρονη βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη χωρίς να απειλείται η κατάσταση της υγείας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.