ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: 45χρονος απειλούσε με μαχαίρι τον ηλικιωμένο πατέρα του

Ο 45χρονος άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Λάρισα: 45χρονος απειλούσε με μαχαίρι τον ηλικιωμένο πατέρα του

Αναστάτωση επικράτησε στη Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ενδοοικογενειακή βία και συγκεκριμένα για έναν άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι τον πατέρα του.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, σημειώθηκε μεταξύ πατέρα και του 45χρονου γιου του, εντός της οικίας τους στη συνοικία της Νεάπολης, όταν -υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται από τις Αρχές- ο δεύτερος άρχισε να απειλεί με χρήση μαχαιριού τον πρώτο.

Η περιπέτεια της οικογένειας είχε αίσιο φινάλε, αφού μετά την έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών το άτομο ακινητοποιήθηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, δίχως να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ο γιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας. Έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ενδοοικογεειακή βία και για το νόμο περί όπλων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί για τις απαραίτητες εξετάσεις στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.