ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: 73χρονος εντοπίστηκε νεκρός έξω από το σπίτι του

Τον άτυχο άντρα εντόπισαν οι γείτονες και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ

Λάρισα: 73χρονος εντοπίστηκε νεκρός έξω από το σπίτι του

Ένας 73χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, πεσμένος στο έδαφος, έξω από το σπίτι του στο χωριό της Νίκαιας στη Λάρισα. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν οι γείτονες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa, ο άτυχος 73χρονος είχε μεταβεί από τη Λάρισα στη Νίκαια για να πάει στο σπίτι που νοικιάζει στην περιοχή, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος, έξω από την κατοικία του.

Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν καθώς δεν τον έβρισκαν και ειδοποίησαν γείτονες της περιοχής, οι οποίοι εντόπισαν τον 73χρονο να είναι πεσμένος μπρούμυτα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο. Δυστυχώς, όμως, ο 73χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, προκείμενου να ερευνήσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για τον θάνατο του 73χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.