ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λάρισα: Γυναίκα έριξε μπουκάλι με χλωρίνη σε 41χρονο ενώ περνούσε κάτω από το διαμέρισμα της

Ο άνδρας υπέστη έγκαυμα στο μάτι του

Λάρισα: Γυναίκα έριξε μπουκάλι με χλωρίνη σε 41χρονο ενώ περνούσε κάτω από το διαμέρισμα της

Ένας 41χρονος άνδρας βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας  καθώς δέχθηκε στο κεφάλι του… ένα μπουκάλι με χλωρίνη.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 41χρονος περπατούσε ανυποψίαστος σε κεντρική οδό, όταν μια 67χρονη γυναίκα και άγνωστη σε αυτόν, από το διαμέρισμά της στον 4ο όροφο πέταξε στον δρόμο ένα μπουκάλι με χλωρίνη.

Η χλωρίνη κατέληξε στο σώμα του 41χρονου και ιδιαίτερα στο δεξί του μάτι με αποτέλεσμα να υποστεί έγκαυμα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν την 67χρονη, κατηγορούμενη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ την οδήγησαν σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου ιατροί να εκτιμήσουν την κατάστασή της ψυχικής της υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.