ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Ισχυρίστηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και «έγδυσαν» δύο ηλικιωμένες

Τις έπεισαν ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω βλάβης στο δίκτυο, και άρπαξαν 4.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα

Λάρισα: Ισχυρίστηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και «έγδυσαν» δύο ηλικιωμένες

Θύματα επιτηδείων που ισχυρίστηκαν ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ και τις έπεισαν ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω βλάβης στο δίκτυο, έπεσαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στη Λάρισα.

Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δράστες έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι της μιας ηλικιωμένης, όπου ο ένας της συστήθηκε ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η. και την έπεισε να βάλει σε μια μαξιλαροθήκη τα χρήματα και τα τιμαλφή της, δήθεν για να μην καταστραφούν αν ξεσπούσε φωτιά κατά την διάρκεια των εργασιών που υποτίθεται ότι θα έκανε.

Στη συνέχεια, άρπαξε τη μαξιλαροθήκη στην οποία η ανυποψίαστη γυναίκα είχε βάλει 4.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και διέφυγε με το όχημα στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του.

Οι «μαϊμού» ηλεκτρολόγοι ταυτοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι, λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν αποσπάσει με το ίδιο πρόσχημα 100 ευρώ και διάφορα κοσμήματα από άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και η προανάκριση συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν είχαν ξαφρίσει και άλλες ηλικιωμένες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.