ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάρισα: Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια στον Δ.Παπαστεργίου – «Κάντε το καθήκον σας» (βίντεο)

Η άτυχη νεαρή βρήκε τραγικό θάνατο στο έγκλημα των Τεμπών

Λάρισα: Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια στον Δ.Παπαστεργίου – «Κάντε το καθήκον σας» (βίντεο)

Η Άλμα Λάτα, μητέρα της νεαρής Κλαούντια που βρήκε τραγικό θάνατο στο έγκλημα των Τεμπών, μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Λάρισα, ξέσπασε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει την συνάντηση αλλά εκείνη κατάφερε να τον πλησιάσει μετά από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς.

Όπως χαρακτηριστικά του ανέφερε:

«Μου λείπει τόσο πολύ. Όλοι πέρασαν με τη στολή τους στην παρέλαση και εγώ ήμουν λυπημένη. Κάντε το καθήκον σας, αλήθεια».

Ενώ, μέσα από το πλήθος των παρεβρισκομένων ακούστηκε μια δυνατή φωνή: «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Τέμπη, Δημήτρης Παπαστεργίου, Κλαούντια Λάτα, 25η Μαρτίου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.