ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λάρισα: Πορεία διαμαρτυρίας από τους πλημμυροπαθείς της Γιάννουλης – «Μας έχουν ξεχάσει» (φώτο-βίντεο)

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους»

Λάρισα: Πορεία διαμαρτυρίας από τους πλημμυροπαθείς της Γιάννουλης – «Μας έχουν ξεχάσει» (φώτο-βίντεο)

Οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης στη Λάρισα δηλώνουν ξεχασμένοι και ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το πρωί της Κυριακής, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών για να μιλήσουν για τα συμπεράσματα των συζητήσεων, αλλά και τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουν.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, σημείωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους, εξηγώντας πως πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων.

Παράλληλα, ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα αλλά και με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο. Οι ίδιοι δήλωσαν πως στα περισσότερα ζητήματα που έθεσαν δεν πήραν ουσιαστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματά τους.

Από αυτά τα πιο σημαντικά ζητήματα που έθεσαν είναι το θέμα στατικότητας των Εργατικών Κατοικιών, η κατάσταση των θυροφραγμάτων, αλλά και οι συνθήκες καθαριότητας της περιοχής.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι που προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, σημειώνουν ότι οι αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί σε όλους ενώ οι δεσμεύσεις της Πολιτείας έχουν μείνει μόνο υποσχέσεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους των Εργατικών Κατοικιών και στη συνέχεια έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο Λάρισας Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.