Λάρισα: Σε αυτό το σπίτι κρατούσε έγκλειστη την κόρη της για 42 χρόνια (βίντεο)

Μαρτυρία για το σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Λάρισα

Λάρισα: Σε αυτό το σπίτι κρατούσε έγκλειστη την κόρη της για 42 χρόνια (βίντεο)
H 51χρονη γυναίκα είχε να βγει από το διαμέρισμά της σε συνοικία κοντά στο κέντρο της πόλης, εδώ και 42 χρόνια, από την ηλικία των 9 ετών. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της 51χρονης, μια 76χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην εί­σοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά. Εντοπίστηκε από μια συγγενή της.

Η αστυνομία μετά την έρευνα που διεξήγαγε βρήκε την 51χρονη η οποία ήταν κλεισμένη στο σπίτι από εννέα ετών από την οικογένειά της. Εξάλλου ο θάνατος της μητέρας εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Όσο για την 51χρονη την έχουν αναλάβει κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου Λαρισαίων και σίγουρα δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, καθώς έχει αίσθηση της πραγματικότητας, αλλά η επικοινωνία μαζί της δεν είναι εύκολη.

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πει ή να κάνει το παραμικρό.

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω.

Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο.

Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο», είπε η συγγενής» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε

" target="_blank" rel="noopener">ΕΔΩ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.