ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Σε κατάσταση σοκ παραμένει η έγκυος εργαζόμενη μετά την επίθεση του εργοδότη της

Η εργαζόμενη υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής

Λάρισα: Σε κατάσταση σοκ παραμένει η έγκυος εργαζόμενη μετά την επίθεση του εργοδότη της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 26χρονη έγκυος εργαζόμενη που δέχτηκε επίθεση από τον συνιδιοκτήτη του καφέ όπου εργαζόταν στη Λάρισα.

Η 26χρονη υπάλληλος δέχτηκε σωματική και λεκτική επίθεση επειδή ενημέρωσε την Επιθεώρηση Εργασίας για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές της.

Ανακοίνωση – καταγγελία για τη συγκεκριμένη επίθεση έχει κυκλοφορήσει η ΓΣΕΕ.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ για το σοκ που υπέστη και τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του εργοδότη της.

Η εργαζόμενη υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ όπως λέει ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση.

Στη μηνυτήρια αναφορά υπάρχει και κατάθεση εργαζόμενου σε άλλο κατάστημα, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο βίαιο συμβάν.

Την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, ενώ έκανε λόγο για αύξηση των περιπτώσεων εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.