ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λασίθι: 44χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της – Του πέρασαν χειροπέδες

Συνελήφθη ο 43χρονος

Λασίθι: 44χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της – Του πέρασαν χειροπέδες

Σε «εφιάλτη» μετατράπηκαν οι διακοπές μίας γυναίκας που βρίσκεται στο Λασίθι για διακοπές με τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες, στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, όταν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στον Άγιο Νικόλαο που διέμενε το διαζευγμένο ζευγάρι Βέλγων τουριστών ακούγονταν φωνές, ουρλιαχτά και κλάματα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος Βέλγος μετά από καυγά επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια την 44χρονη πρώην σύζυγό του προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο.

Η 44χρονη στο Λασίθι κατήγγειλε τον σύζυγό της

Η 44χρονη κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του πρώην συζύγου της και κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για την 44χρονη η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, την Παρασκευή. Σε βάρος του 43χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.