ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λέρος: 37χρονος χρησιμοποιούσε την ηλικιωμένη μητέρα του ως… «βαποράκι» για να διακινεί ηρωίνη

Οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν και επενέβησαν όταν την είδαν να πουλά ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 1,1 γραμμαρίου σε 59χρονο

Λέρος: 37χρονος χρησιμοποιούσε την ηλικιωμένη μητέρα του ως… «βαποράκι» για να διακινεί ηρωίνη

Ένας 37χρονος χρησιμοποιούσε την ηλικιωμένη μητέρα του ως… «βαποράκι» για να διακινεί ηρωίνη στη Λέρο!

Ωστόσο, ο ρόλος του αποκαλύφθηκε όταν η 72χρονη μητέρα συνελήφθη την ώρα που έκανε αλισβερίσι.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που την παρακολουθούσαν διακριτικά, επενέβησαν όταν την είδαν να πουλά ένα «φιξάκι» ηρωίνης βάρους 1,1 γραμμαρίου σε έναν 59χρονο κάτοικο του νησιού και συνέλαβαν και τους δυο. Κατά την εξέτασή του, ο αγοραστής αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από την 72χρονη μετά από παρότρυνση του 37χρονου γιου της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 37χρονος αναζητήθηκε στο σπίτι της 72χρονης, όπου κατασχέθηκαν 20,3 γραμμάρια ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας, αλλά είχε φροντίσει να εξαφανιστεί και αναζητείται. Σε βάρος του και σε βάρος της μητέρας του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία με την οποία η ηλικιωμένη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ ο 59χρονος κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.