ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ληστεία σε αρτοποιείο στο Γαλάτσι – Ιδιοκτήτης: «Μου έβαλαν το όπλο στα δόντια και μου ζήτησαν λεφτά»

«Τους λέω “παιδιά σκοτώστε με, δεν υπάρχουν λεφτά - Αν θέλετε να με σκοτώσετε, σκοτώστε με”»

Ληστεία σε αρτοποιείο στο Γαλάτσι – Ιδιοκτήτης: «Μου έβαλαν το όπλο στα δόντια και μου ζήτησαν λεφτά»

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των τριών ληστών που μπήκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο αρτοποιείο που διατηρεί στο Γαλάτσι περιέγραψε ο ιδιοκτήτης, τονίζοντας πώς «μου έβαλαν το όπλο στα δόντια».

Όπως αναφέρει οι δράστες ήταν ήδη μέσα στο μαγαζί όταν το άνοιξε προκειμένου να ξεκινήσει την λειτουργία του πριν τις 4 το πρωί.

«Πρέπει να ήταν μέσα τα άτομα, πρέπει να είχαν μπει μέσα. Γιατί στο μαγαζί όλα ήταν κλειστά. Κατέβηκα εκείνη την ώρα, 4 παρά τέταρτο, να ξεκινήσω τη δουλειά μου και βρέθηκα εδώ στο χώρο», ανέφερε.

Η επαφή του με τους ληστές ήταν άμεση και εφιαλτική.

«Ήμουν εκεί στο ψυγείο και ήρθαν ένας με τα χαρακτηριστικά καλυμμένα, με ένα όπλο, μου λέει “μην μιλάς, προχώρα προς τα εδώ”. Με βουτάει, με πάει μέσα. Εν τω μεταξύ, φώναξα εγώ το συνεργάτη μου να την κοπανήσει, να κάνει κάτι, αλλά ήταν ο δεύτερος μέσα. Τον απειλεί με κατσαβίδι».

Και συνεχίζει:

«Μας ακινητοποιούν μέσα, μας δένουν χειροπόδαρα με tie wrap. Μου ζήτησαν να τους δείξω που είναι το καταγραφικό, τους είπα που είναι και έκοψαν τα καλώδια.

Μου ζήτησαν τα κλειδιά από το σπίτι και μου ζητάνε που είναι τα λεφτά. Τους λέω “δεν υπάρχουν λεφτά”. Πήραν τα κλειδιά, ανέβηκαν πάνω στο σπίτι. Έψαξαν το σπίτι κανένα 20λεπτο και παραπάνω και κατέβηκαν κάτω. Εν τω μεταξύ μου έχωσαν κάνα 2-3 σφαλιάρες και εμένα για να τους πω που είναι τα λεφτά.

Τους λέω “παιδιά δεν ξέρω τίποτα, δεν υπάρχουν λεφτά”. Μου πήραν τα λεφτά που είχα στην τσέπη μου για το μαγαζί. Και έφυγαν.

Πριν φύγουν μου βάζουν το όπλο στο δόντι μου και μου λένε “δώσε μου τα λεφτά”. Τους λέω “παιδιά σκοτώστε με, δεν υπάρχουν λεφτά. Αν θέλετε να με σκοτώσετε, σκοτώστε με”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μας άφησαν δεμένους αλλά εγώ κατάφερα και είχα λυθεί και την ώρα που αποχωρούσαν, έσπασα τα λουριά που είχα στα πόδια. Πήρα τα κλειδιά άνοιξα το μαγαζί, πήρα το σταθερό γιατί το κινητό μου το είχαν πετάξει και κάλεσα την Αστυνομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.