ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στη Μακρακώμη – Αντιδήμαρχος: «Ήταν δεμένοι από τις 23:00 το βράδυ μέχρι τις 7:00 το πρωί»

«Τέτοια ληστεία δεν έχει ξαναγίνει»

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στη Μακρακώμη – Αντιδήμαρχος: «Ήταν δεμένοι από τις 23:00 το βράδυ μέχρι τις 7:00 το πρωί»

Ο αντιδήμαρχος της Μακρακώμης Ανδρέας Παπασάρας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον εφιάλτη που έζησαν δύο ηλικιωμένοι που έπεσαν θύμα ληστείας, οι οποίοι παρέμειναν δεμένοι από τις 23:00 το βράδυ έως τις 07:00 το πρωί.

«Ένιωθαν ανακουφισμένα αφού οι ληστές δεν τους χτύπησαν αλλά αρκέστηκαν μόνο σε απειλές» είπε και συμπλήρωσε πως «το σπίτι είναι έξω από το χωριό. Και να φωνάζανε, δεν θα ακούγονταν. Το επόμενο σπίτι απέχει 100 μέτρα περίπου. Ήταν δεμένοι από τις 23:00 το βράδυ, μέχρι τις 07:00 το πρωί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει εγκληματικότητα στον δήμο. Τέτοια ληστεία δεν έχει ξαναγίνει» σημείωσε και εξήγησε «τα αδέρφια ήταν ταλαιπωρημένα και κουρασμένα και αυτός ήταν ένας λόγος για τον οποίο δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.