ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λήστεψαν το φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι – «Φοβήθηκα για την υπάλληλό μας»

Παρά τις προσπάθειες της υπαλλήλου να τον απομακρύνει, ο μαυροντυμένος άνδρας απέσπασε χρήματα

Λήστεψαν το φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι – «Φοβήθηκα για την υπάλληλό μας»

Το φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι λήστεψε ένας άνδρας, που κατάφερε να αποσπάσει και 250 ευρώ.

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» αναφέρθηκε στον μαυροντυμένο άντρα, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, ως τη «φιγούρα που ρημάζει τις γειτονιές του Κερατσινίου».

Ακόμη, τόνισε ότι ήταν λάθος η κίνηση της υπαλλήλου του να τον αντιμετωπίσει, γιατί θα μπορούσε να κινδυνέψει. Η ληστεία συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή είναι η φιγούρα που έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου,αυτή που βλέπετε στο βίντεο. Όταν είδα το βίντεο αγχώθηκα πάρα πολύ με την Ιωάννα, το κορίτσι που έχουμε, η οποία είναι ένα τρομερό κορίτσι. Ήταν λάθος όλος αυτός ο χειρισμός, γιατί δεν έπρεπε να τον αντιμετωπίσει, έπρεπε να απομακρυνθεί, να του πει “πάρε ό,τι υπάρχει εκεί πέρα και φύγε”. Δεν ξέρεις τι μπορεί να κρατάει ο άλλος και τι πρόθεση μπορεί να έχει. Ήθελε να υπερασπιστεί τον χώρο της, τη δουλειά της, προς τιμήν της είχε πολλά κότσια η Ιωάννα μου, αλλά ήταν λάθος αυτό. Στο φαρμακείο δεν έχει ξανασυμβεί, ήξερε ακριβώς πώς να κινηθεί. Προφανώς, έχει μπει σαν πελάτης, για να δει πού είναι το ταμείο, πώς να κινηθεί, τσέκαρε την περιοχή. Είχε μια συνεχόμενη ροή εχθές το βράδυ στις 7 από κόσμο χθες, σε ένα κενό βρήκε την ευκαιρία και έγινε αυτό που έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.