ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρομά χτύπησαν φύλακα του ΟΑΚΑ στο κεφάλι και άρπαξαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τόξα και βέλη αξίας 50.000 ευρώ

Οι δράστες μετά τη ληστεία ό,τι έβλεπαν πως τους είναι άχρηστο, το ξεφορτώνονταν σε διάφορα σημεία κατά τη διαφυγή τους

Ρομά χτύπησαν φύλακα του ΟΑΚΑ στο κεφάλι και άρπαξαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τόξα και βέλη αξίας 50.000 ευρώ

Τέσσερις , πιθανότατα Ρομά φέρονται να λήστεψαν ένα φύλακα στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια να παραβίασαν τις εγκαταστάσεις της τοξοβολίας και να έκλεψαν μεγάλο μέρος του αθλητικού εξοπλισμού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωΐ της Τετάρτης 11/01, με πηγές από την αστυνομία να κάνουν λόγο για τέσσερις δράστες στην ηλικία περίπου των 20 ετών, οι οποίοι και επιτέθηκαν στον φύλακα και τον τραυμάτισαν χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Στη συνέχεια του έκλεψαν το ποσό των 120 ευρώ, δύο κάρτες τράπεζας, την αστυνομική ταυτότητα, το δίπλωμα, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και ένα χρυσό σταυρό.
Ακολούθως πήραν και το αυτοκίνητό του, με το οποίο και μεταφέρθηκαν στο προπονητικό κέντρο της τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ, όπου και παραβίασαν την είσοδο.

Κατάφεραν έτσι να αποσπάσουν αθλητικό εξοπλισμό, όπως τόξα και βέλη, αλλά και πολλά ακόμη αντικείμενα, όπως τηλεοράσεις και ασυρμάτους ΑΞΊΑς 50.000€

Στη συνέχεια αποχώρησαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας VW, αλλά και ένα δεύτερο λευκό όχημα, ενώ ο φύλακας διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν στη συνέχεια το κλεμμένο αυτοκίνητο στη Νέα Ζώη στον Ασπρόπυργο, αλλά αφού πρώτα είχε καεί ολοσχερώς. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει και προανακριτική εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.