ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΛΣ μετέφερε σε Σάμο & Λέσβο πάνω από 100 αλλοδαπούς μουσουλμάνους – Θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα

Είχαν αποπλεύσει από τις τουρκικές ακτές

Το ΛΣ μετέφερε σε Σάμο & Λέσβο πάνω από 100 αλλοδαπούς μουσουλμάνους – Θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα

Χωρίς καμία διακοπή συνεχίζονται οι  μεταφορές από πλωτά του λ.σ. αλλοδαπών μουσουλμάνων στα ελληνικά νησιά.

Συνολικά μεταφέρθηκαν στις ακτές της Σάμου 98 μουσουλμάνοι σε διάφορες θαλάσσιες περιοχές.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι μετανάστες δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα.

Αρχικά περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, κοντά στον παραλιακό οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου, βάρκα με 35 μουσουλμάνους, οι οποίοι  να υπολογίζουν καμία ελληνική κυριαρχία είχαν εισέλθει στα εθνικά χωρικά ύδατα.

Άμεσα το πλήρωμα του σκάφους προχώρησε στην μεταφορά τους στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου.

Στη συνέχεια, περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειoανατολικά της Σάμου, κοντά στο ακρωτήριο «ΠΡΑΣΣΟ», 21 μουσουλμάνους σε άλλη βάρκα.

Και εκείνοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Μαλαγαρίου.

Νωρίτερα, περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, κοντά στον οικισμό «ΚΟΚΚΑΡΙ», βάρκα με 42 μουσουλμάνους. Αφού τούς μετέφερε  στο Μαλαγάρι, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε «κλειστή» Δομή Σάμου.

Όλοι οι μουσουλμάνοι αφού υποβάλλουν την απαραίτητη αίτηση ασύλου θα μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.,

Στην Λέσβο περιπολικό σκάφος λ.σ.  το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία για τη μεταφορά αλλοδαπών στις ελληνικές ακτές, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Μήθυμνας ν. Λέσβου, πνευστή λέμβο με ικανότατο  αριθμό μουσουλμάνων αλλοδαπών επιβαινόντων.

Άμεσα το πλήρωμα του σκάφους λ.σ. προέβη στην περισυλλογή και μεταφορά 11 αλλοδαπών μουσουλμάνων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Πέτρας και στη συνέχεια στο χώρο καραντίνας Κ.Υ.Τ. Καρά Τεπέ.

Οι αλλοδαποί θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, αφού πρώτα καταθέσουν -για τυπικούς λόγους- αίτηση ασύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.