ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο βασικός στόχος του Αιγύπτιου ήταν η Μ.Καρνέση – Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει

Δεν έψαξε την αδερφή της

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ο βασικός στόχος του Αιγύπτιου ήταν η Μ.Καρνέση – Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του 76χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος δολοφόνησε τρεις ανθρώπους στη Γλυφάδα. 

Προφανώς, η απόλυσή του από τη ναυτιλιακή λειτούργησε καταλυτικά, ωστόσο πρόκειται για έναν άνθρωπο που, όπως φαίνεται από τους λογαριασμούς του, διέθετε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και σίγουρα είχε τη δυνατότητα να «επιβιώσει», ακόμα και αν δεν εργαζόταν ποτέ ξανά.

Τι ήταν αυτό λοιπόν που τον έβγαλε εκτός εαυτού και τον μετέτρεψε σε στυγνό δολοφόνο; Αυτή είναι η απάντηση που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. μέσω της έρευνας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κάθε μέρα που περνά έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην επιχείρηση τη στιγμή του μακελειού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο βασικός στόχος του δράστη ήταν η Μαρία Καρνέση.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, μετά και τον θάνατο του άτυχου καπετάνιου, ο δράστης κατέβηκε στο υπόγειο χωρίς να ψάξει την αδερφή της, Δέσποινα, κίνηση που δείχνει σύμφωνα με εκτιμήσεις πως η εν λόγω γυναίκα δεν βρισκόταν στο «τεφτέρι» θανάτου του.

Αυτό που είναι δεδομένο, είναι πως ο πρώην υπάλληλος της εταιρείας ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι είχε πριονίσει το κοντάκι της καραμπίνας, προκειμένου να τη μεταφέρει ευκολότερα.

Πρώτα σκότωσε τη Μαρία Καρνέση στον πρώτο όροφο της εταιρείας, μετά τον Αντώνη Βλασσάκη στον ημιώροφο και στο τέλος τον καπετάνιο επίσης στον ημιώροφο, χρησιμοποιώντας την καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Αναφορικά με τα όπλα, αστυνομικές πηγές λένε ότι είναι πολύ παλιά, σχεδόν μη λειτουργικά, εκφράζοντας την απορία για το πώς λειτούργησαν. Οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι είναι σαν τα κειμήλια που έχει η κάθε παλιά οικογένεια οπότε το σενάριο που εξετάζεται είναι ο Αιγύπτιος να βρήκε τα όπλα στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης μέχρι την Πέμπτη έμενε στους Πεταλιούς. Εργαζόταν για πάνω από 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι των Πεταλιών, όπου ήταν ο επιστάτης για λογαριασμό του Σπύρου Καρνέση.

Στη συνέχεια και επί σειρά ετών φρόντιζε τη μητέρα των τριών αδελφών Καρνέση. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.