ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μακελειό στη Γλυφάδα: Του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το περίστροφο του Αιγύπτιου – Με κομμένη κάνη η καραμπίνα

Δεν ήταν δηλωμένα και δεν υπάρχει άδεια κατοχής

Μακελειό στη Γλυφάδα: Του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το περίστροφο του Αιγύπτιου – Με κομμένη κάνη η καραμπίνα

Την ώρα που ερευνάται για το αν τα όπλα που χρησιμοποίησε ο 76χρονος Αιγύπτιος στο μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ανήκαν στην οικογένεια Καρνέση, στη δημοσιότητα έρχονται νέες πληροφορίες για τον οπλισμό.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, πρόκειται για δύο πολύ παλιά όπλα, η κυνηγετική επαναληπτική καραμπίνα είχε υποστεί και μετασκευές, είχε κοπεί η κάννη για να είναι πιο κοντή και είχε δημιουργηθεί και πιστολοειδής λαβή.

Το περίστροφο φαίνεται να είναι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένα πολύ παλιό όπλο τα οποία δυστυχώς και τα δύο ήταν χρηστικά για τον Αιγύπτιο, ωστόσο και δεν ήταν δηλωμένα και δεν υπάρχει άδεια κατοχής.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες με την καραμπίνα σκότωσε τον γαμπρό της εφοπλίστριας και την εφοπλίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον καπετάνιο που κατάφερε να τον αφοπλίσει και να του πάρει την καραμπίνα τον σκότωσε με το περίστροφο που είχε μαζί του, ενώ ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.