ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μακελειό στην Λούτσα: «Άρωμα» ΜΙΤ – Αλωνίζει το τουρκικό παρακράτος στην «καρδιά» της Ελλάδας – Στις έρευνες και η ΕΥΠ (upd)

Σε εκτέλεση με πολιτικά κίνητρα από επαγγελματίες εκτελεστές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών παραπέμπει ο τρόπος που έγινε το φονικό - Αυτό ήταν το σπίτι τους

Μακελειό στην Λούτσα: «Άρωμα» ΜΙΤ – Αλωνίζει το τουρκικό παρακράτος στην «καρδιά» της Ελλάδας – Στις έρευνες και η ΕΥΠ (upd)

Θεωρίες περί «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του τουρκικού υποκόσμου» αναπαράγουν ελληνικά ΜΜΕ αναφορικά με την μαζική δολοφονία των έξι ατόμων χθες στην Αρτέμιδα, αναδημοσιεύοντας σχετικές πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Χθες μας έλεγαν ότι ήταν Αλβανοί ή Ρομά και αποδείχθηκαν παραπλανητικές όλες  οι διαρροές.

Ήδη στις έρευνες εμπλέκεται η ΕΥΠ, κάτι που καταδεικνύει ότι εκφεύγει κατά πολύ η υπόθεση των ερευνών για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.

Όλα δείχνουν ότι η εκτέλεση ήταν κάτι παραπάνω από «υπόκοσμος»: Παρακράτος και φυσικά… τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Σήμερα ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι κάποιος Μπαρίς Μπογιούν που εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς, έχει εμπλοκή με την δολοφονία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η έρευνα για τους πυροβολισμούς, που φέρονται να οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων, συνεχίζεται, αλλά το σενάριο «μπάζει» από παντού: Δεν δρουν έτσι οι μαφιόζοι.

Το σπίτι που διέμεναν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το σημείο όπου τους εκτέλεσαν.

Στο σημείο της μαζικής εκτέλεσης εντοπίστηκαν περίπου 60 κάλυκες από πυροβόλα όπλα των 9mm και η εκτίμηση των αξιωματικών της ΕΛΑΣ είναι ότι υπήρχαν τουλάχιστον 3 με 4 όπλα στο σημείο και αντίστοιχα 3 με 4 ήταν και οι δράστες.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν κάποιοι από τους δολοφονηθέντες είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες κολλημένες με μονωτική ταινία. Από έναν πρώτο έλεγχο από τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κλεμμένο. Εκτιμάται ότι το είχαν φέρει από το εξωτερικό.

Μαφιόζοι, φυσικά, δεν κυκλοφορούν έξι και στοιβαγμένοι σε ένα αυτοκίνητο…

Αντίθετα, όλα τα στοιχεία δείχνουν δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ): Χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια των 9 χλστ. άκρως επαγγελματικά.

Ουσιαστικά πρόκειται για στρατιωτική εκπαίδευση. Είναι βέβαιο ότι ήταν ενέδρα, ήταν βέβαιο ότι οι έξι δεν περίμεναν αυτό που θα γινόταν, είναι βέβαιο ότι ήταν άοπλοι, είναι βέβαιο ότι δεν ήταν μαφιόζοι και είναι βέβαιο ότι δεν τους σκότωσαν μαφιόζοι.

Τι μένει; Μια χώρα όπου οι Τούρκοι πράκτορες ή στην καλύτερη περίπτωση ο τουρκικός υπόκοσμος, αλωνίζει και πραγματοποιεί μαζικές δολοφονίες.

Πώς μπήκαν οι έξι στην Ελλάδα; Πώς κινούνταν στην Ελλάδα με αυτοκίνητο που όχι απλά είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά ήταν και πλαστές; Ποια καταλύματα χρησιμοποιούσαν; Καμία απάντηση, κανένα στοιχείο.

Το μόνο που ήξεραν οι ελληνικές αρχές ήταν να κάνουν διαρροές περί «Αλβανών» και «αλβανικής μαφίας» ή «Ρομά» και «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών». Κάτι που φυσικά δεν υφίσταται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
baris_boyun1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.