ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαλακάσα: Προφυλακιστέος ο Βρετανός που συνελήφθη για εμπρησμό

Τρία κινητά τηλέφφωνα με «πακιστανικά νούμερα» βρέθηκαν στην κατοχή του

Μαλακάσα: Προφυλακιστέος ο Βρετανός που συνελήφθη για εμπρησμό

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον Ανακριτή για το κακούργημα του εμπρησμού δάσους στον ανακριτή ο 31χρονος Βρετανός που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής μετά από καταγγελίες κατοίκων στη Μαλακάσα ότι επιχείρησε να βάλει φωτιά στην περιοχή της Λίμνης Μπελέτσι.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο που υπέδειξαν οι καταγγέλλοντες, όπου ο αλλοδαπός είχε βάλει μία μικρή φωτιά με ξερά χόρτα και ένα εκκλησιαστικού τύπου κερί και επιχειρούσε να διαφύγει.

Στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ. τα τηλέφωνα του συλληφθέντα

Ως μία περίεργη περίπτωση ατόμου χαρακτηρίζεται από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού ο 30χρονος Βρετανός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων ποδηλατών, αποπειράθηκε το πρωί της Κυριακής να βάλει φωτιά στην δασική έκταση, κοντά στις όχθες της Λίμνης Μπελέτσι. Οι πολίτες έσβησαν μόνοι τους την φωτιά και κάλεσαν την Αστυνομία.

Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν αντικείμενα πρόσφορα για εμπρησμό. Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η ΔΑΕΕ του Πυροσβεστικού Σώματος, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του.

Ο ίδιος δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος κατά την προανάκριση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τρεις τηλεφωνικές συσκευές με «πακιστανικά νούμερα» που έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση, μήπως από αυτά προκύψουν απαντήσεις για την δράση και τα κίνητρά του, αλλά και για το αν τυχόν προχώρησε σε αυτές τις ενέργειες επ’ αμοιβή και κατόπιν εντολής άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως από την έως τώρα έρευνα προκύπτει πως ο συγκεκριμένος άντρας επισκεπτόταν αρκετά συχνά και σε διαφορετικές περιόδους την χώρα μας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.