ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μανώλης Μαυρομμάτης: Παραμένει διασωληνωμένος – Παρουσιάζει οριακή βελτίωση και αυτός και η σύζυγός του

Οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες

Μανώλης Μαυρομμάτης: Παραμένει διασωληνωμένος – Παρουσιάζει οριακή βελτίωση και αυτός και η σύζυγός του

Παραμένουν διασωληνωμένοι ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, οι οποίοι νοσηλεύονται με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Λίγο πιο κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της συζύγου του καθώς υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στο αριστερό της χέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον 82χρονο αθλητικογράφο και η 80χρονη σύζυγός του υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς παρουσιάζουν οριακή βελτίωση, ωστόσο οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.