ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η απόπειρα ήταν η διεκδίκηση και η συνέχεια η εκδίκηση»

Ο μάρτυρας είπε ότι η κόρη του μέχρι την ανακοπή έμεινε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με τη μητέρα της

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η απόπειρα ήταν η διεκδίκηση και η συνέχεια η εκδίκηση»

Η 34χρονη κατηγορούμενη ντυμένη στα μαύρα παρακολουθεί σιωπηλά τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντά στις ερωτήσεις του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αλέξη Κούγια, τόνισε ότι το κίνητρο της κατηγορούμενης στην περίπτωση της απόπειρας ήταν η διεκδίκηση ενώ στη συνέχεια, η εκδίκηση.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου άρχισε την εξέταση του μάρτυρα από την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στις 11 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο.

Ο μάρτυρας είπε ότι η κόρη του μέχρι την ανακοπή έμεινε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο με τη μητέρα της να βρίσκεται δίπλα της το περισσότερο χρόνο και εκείνον να μιλάει μαζί της στο τηλέφωνο. Μάλιστα ο μάρτυρας είπε πως τη δεύτερη ημέρα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, του έστειλε μία φωτογραφία λέγοντας του πως έκανε εμετό, ωστόσο δε φαινόταν κάτι τέτοιο, προσέθεσε.

Αλ. Κούγιας: Σε ποιο σημείο λέει βούλευμα ότι χορηγήθηκε κεταμίνη στην απόπειρα και με τι τρόπο;

Μ.Δασκαλάκης: Δεν το έχω μπροστά μου.

Αλ.Κούγιας: Σε ποιο σημείο λέει με ποιο τρόπο χορηγήθηκε;

Μ. Δασκαλάκης: Είναι εικασία…

Αλ. Κούγιας: Είναι τιμή σας που το λέτε. Πως υποστηρίζετε την κατηγορία;

Μ. Δασκαλάκης: Υπάρχει έγγραφο μέσα στη δικογραφία που εξηγεί τα πάντα για κεταμίνη. Υπάρχουν καταθέσεις ιατροδικαστών. Υπάρχει έγγραφο.

Αλ. Κούγιας: Ποιο; Να σας το δείξουν οι συνεργάτες του.

Μ. Δασκαλάκης: Υπάρχει έγγραφο που λέει εάν περάσει κάποιος χρόνος δεν μπορεί να ανευρεθεί η κεταμίνη. Στην ανακοπή το παιδί επανήλθε. Μετά που απεβίωσε η κόρη μου ανευρέθηκε.

Αλ. Κούγιας: Έχετε κάποιο στοιχείο ή μόνο βούλευμα;

Μ. Δασκαλάκης: Κυρίως το βούλευμα. Η Τζωρτζίνα παρέμεινε στο νοσοκομείο τέσσερις ημέρες μέχρι να υποστεί την ανακοπή. Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντώντας στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια είπε ότι η Τζωρτζίνα δεν του απάντησε για το τι είχε και κοίταζε τη μητέρα της!

Αλ. Κούγιας: Μιλήσατε με το παιδί στο νοσοκομείο;

Μ. Δασκαλάκης: Κοίταγε την μητέρα της για να απαντήσει.

Αλ. Κούγιας: Ρωτήσατε τι έχει;

Μ. Δασκαλάκης: Την ρώτησα τι έχει, μου είπε δεν ξέρω και κοίταγε την μητέρα της.

Αλ. Κούγιας: Πόσο καιρό έμεινε στο Καραμανδάνειο;

Μ. Δασκαλάκης: Τέσσερις ημέρες

Αλ. Κούγιας: Πότε μπήκε;

Μ. Δασκαλάκης: 8/4/2021

Αλ. Κούγιας: Με τους γιατρούς μιλήσατε;

Μ. Δασκαλάκης: Ναι είπαν ότι θα κάνουν εισαγωγή προληπτικά επειδή λίγες ημέρες πριν είχε φύγει Ίριδα.

Στο σημείο αυτό ο Αλέξης Κούγιας διερωτήθηκε εάν η μητέρα της, είχε «δασκαλέψει» την Τζωρτζίνα, δε θα έπρεπε να πει στον πατέρα της για τους σπασμούς και τα άλλα συμπτώματα και ο Μάνος Δασκαλάκης να απαντά: «Όταν πας και μιλάς στο παιδί σου με το οποίο είστε αχώριστοι και κοιτάει τη μάνα του για να σου απαντήσει κάτι σημαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.