ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μαρούσι: Καρέ – καρέ η φονική συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο (βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται μεγάλη κινητικότητα στον χώρο έξω από το νυχτερινό κέντρο, με τη συμμετοχή περίπου 10 ατόμων

Μαρούσι: Καρέ – καρέ η φονική συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο (βίντεο)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες ασφαλείας καθώς και όπλο που βρέθηκε στο σημείο.

Από το περιστατικό, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά, εκ των οποίων ο ένας, που έφερε τραύματα στον λαιμό, υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

Το βίντεο με τα μοιραία δευτερόλεπτα της συμπλοκής

Η εκπομπή «Live News» παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο με τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν από τη συμπλοκή, αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις μετά τη σύγκρουση και το φονικό.

Στο βίντεο φαίνεται μεγάλη κινητικότητα στον χώρο έξω από το νυχτερινό κέντρο, με τη συμμετοχή περίπου 10 ατόμων. Η ώρα είναι γύρω στις 03.20 τα ξημερώματα της Κυριακής και σημειώνεται η συμπλοκή.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο, ενώ παράλληλα παρατηρούμε ότι ο τραυματίας εισέρχεται ξανά στο κέντρο, κρατώντας την κοιλιά του, όπου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, όταν το θύμα με έναν φίλο του έφτασε στο νυχτερινό κέντρο και έκατσε για πέντε με δέκα λεπτά στα σκαλιά, που βρίσκονται μπροστά στην είσοδο. Τότε ήταν που ο δράστης με την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Mega», φαίνεται ότι οι δυο νεαροί γνωρίζονταν μεταξύ τους και, αφού σημειώθηκε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο, το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει μέσα από ένα τσαντάκι που φορούσε ένα όπλο των 22 χιλιοστών. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο όπλο έπαθε εμπλοκή, ενώ μια σφαίρα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν. Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιστατικό δεν σημειώθηκε πυροβολισμός.

Σε εκείνο το σημείο ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το όπλο, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα και να αφήσει στο σημείο της συμπλοκής την τελευταία του πνοή.

Ταυτόχρονα, το άτομο που κρατούσε το μαχαίρι τραυμάτισε άλλον έναν άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια με τον πανικό που επικράτησε κατάφερε να «χαθεί» ανάμεσα στους υπόλοιπους θαμώνες, που είχαν βγει από το κατάστημα, για να δουν τι έχει γίνει. Κατά συνέπεια, εξαφανίστηκε και μέχρι αυτή την ώρα να μην έχει συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από μέλη της παρέας που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ θεωρούν ότι μέσω των υπαλλήλων του καταστήματος και των στοιχείων που θα τους δώσουν για τα άτομα που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο θα καταφέρουν να φτάσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Εντωμεταξύ εξετάζουν το υλικό από κοντινές κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει το περιστατικό, αλλά και τη διαφυγή του ανθρώπου που τράβηξε το μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προκύψει ποινικό παρελθόν για τους δυο άνδρες, που συνεπλάκησαν, ενώ εξετάζονται τα αίτια του καυγά που οδήγησαν στο φονικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.