ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρούσι: Κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ – Άφησε πίσω του τρία ζευγάρια κάλτσες!

Η 80χρονη ένοικος τις έβαλε σε σακουλάκια για να εντοπιστεί γενετικό υλικό

Μαρούσι: Κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι και άρπαξε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ – Άφησε πίσω του τρία ζευγάρια κάλτσες!

Ένας ιδιαίτερος ληστής εισέβαλε σε σπίτι στο Μαρούσι, καθώς, αφού άρπαξε χιλιάδες ευρώ, έφυγε αφήνοντας πίσω τις κάλτσες του.

Όπως μεταδίδουν τηλεοπτικοί σταθμοί, ένοικος του σπιτιού είναι μια 80χρονη η οποία έντρομη διαπίστωσε ότι, όσο αυτή έλειπε, ληστής είχε μπει στο διαμέρισμά της στο Μαρούσι και είχε αφαιρέσει πολύτιμα τιμαλφή. Ωστόσο, δεν πίστευε στα μάτια της όταν διαπίστωσε ότι ο ληστής άφησε πίσω του τρεις κάλτσες.

Ο άνδρας είχε καταφέρει και είχε αρπάξει κοσμήματα όπως χρυσές αλυσίδες και διαμαντένια δαχτυλίδια αξίας 10.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 80χρονη εντόπισε τρεις ανδρικές στο σαλόνι και την μπανιέρα και με απόλυτη ψυχραιμία τις έβαλε σε σακουλάκι και τις παρέδωσε στους αστυνομικούς της σήμανσης προκειμένου να εντοπιστεί γενετικό υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.