ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρούσι: Ομάδα ατόμων ξυλοκόπησε δύο νεαρούς έξω από σχολείο και τους έστειλε στο νοσοκομείο

Άφαντοι οι δράστες

Μαρούσι: Ομάδα ατόμων ξυλοκόπησε δύο νεαρούς έξω από σχολείο και τους έστειλε στο νοσοκομείο

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δύο νεαρούς και συγκεκριμένα σε έναν ανήλικο 17χρονο και έναν 19χρονο λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης (18/10).

Τα θύματα βρισκόταν στην οδό Νίκης, στο Μαρούσι, έξω από το 8ο γυμνάσιο, όταν 7 άτομα τους πλησίασαν και άρχισαν να τους απειλούν και στη συνέχεια τους χτύπησαν. Ο ένας από τους δράστες με κάποιο αντικείμενο που είχε στην διάθεση του τραυμάτισε τον 19χρονο στο κεφάλι και τον 17χρονο στον αγκώνα και το πόδι .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη διαφυγή τους από το σημείο, τα θύματα πήγαν στο νοσοκομείο με δικά τους οχήματα, ενώ οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.