ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαχαίρωσαν άνδρα του προσωπικού ασφαλείας στο Νοσοκομείο Χανίων – Το χρονικό του περιστατικού

«Θα σου κάνω ζημιά, με έβγαλες έξω»

Μαχαίρωσαν άνδρα του προσωπικού ασφαλείας στο Νοσοκομείο Χανίων – Το χρονικό του περιστατικού

Ένας άνδρα μαχαίρωσε χθες, το απόγευμα της Πέμπτης, εργαζόμενο της ασφάλειας του Νοσοκομείου Χανίων.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα. Οπως τόνισε ο ίδιος ο εργαζόμενος του Νοσοκομείου Χανίων, στο creta24.gr, ο άνδρας που τον μαχαίρωσε είχε επισκεφθεί αρχικά την Δευτέρα το νοσοκομείο, προκαλώντας αναστάτωση με την συμπεριφορά του, αφού έβριζε και απειλούσε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Το χρονικό του περιστατικού

«Εγώ έπιασα βάρδια στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Τον βρήκα εκεί και με ενημέρωσε η συνάδελφος ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε ήδη δημιουργήσει επεισόδια και να τον προσέχω. Φώναζε, έκανε φασαρία, προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε. Του έλεγα «ηρέμησε εγώ είμαι εδώ», του έδινα νερό και ηρεμούσε κάπως», δήλωσε ο Α.Θ. -εργαζόμενος του νοσοκομείου- που τόνισε πως ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα ενώ είναι και χρήστης ουσιών.

«Απ’ ότι μου είπε ο ίδιος δεν είχε πάρει τα ψυχοφάρμακά του εκείνη τη στιγμή. Κάποια στιγμή έπεσε, τον βάλαμε σε φορείο και τον πήγαμε στους γιατρούς», συμπλήρωσε το θύμα.

Όπως επισήμανε ο εργαζόμενος της ασφαλείας του Νοσοκομείου Χανίων, η επιθετική συμπεριφορά του ασθενή συνεχίστηκε και έξω από τα ΤΕΠ, όπου περίμενε μέχρι να βγουν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. «Κάποια στιγμή άρχισε πάλι να φωνάζει, έβγαλε την πεταλούδα, έτρεχαν αίματα παντού. Του έδωσα πάλι να σκουπιστεί, φώναζε. Μετά του είπα «Πάμε να κάνουμε μαζί την ακτινογραφία που σου είπαν οι γιατροί για να φύγεις». Εκείνος είχε βγει έξω με ένα φίλο του».

Αρκετές ώρες μετά, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του νοσοκομείου κατάφεραν να βγάλουν τον άνδρα έξω και ο ίδιος αποχώρησε. «Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπορούν να δουλέψουν έτσι και τον βγάλαμε στο παγκάκι έξω από το νοσοκομείο. Μετά από λίγο έφυγε», δήλωσε ο άνδρας της ασφάλειας του νοσοκομείου.

Ο άνδρας επέστρεψε και μαχαίρωσε τον εργαζόμενο του Νοσοκομείου Χανίων

Επέστρεψε ωστόσο την Πέμπτη έχοντας ωστόσο την ίδια και ακόμα πιο επικίνδυνη συμπεριφορά. Απειλούσε με μηνύσεις και στη συνέχεια κατάφερε να μπει στον χώρο του τμήματος επειγόντων περιστατικών μαχαιρώνοντας τρεις φορές τον άνδρα της ασφάλειας, που την Δευτέρα μαζί με άλλους συναδέλφους του, τον είχαν απομακρύνει από τον χώρο.

«Μου έλεγε «θα σου κάνω μήνυση, θα σου κάνω ζημιά, με έβγαλες έξω». Δεν απάντησα καθόλου γιατί κατάλαβα την κατάστασή του και μπήκα πάλι μέσα στο διάδρομο των Επειγόντων. Κάποια στιγμή τον είδα να έρχεται, δεν του έδωσα πάλι σημασία, ήταν ήρεμος. Ξαφνικά όπως πέρασα από μπροστά του ένιωσα τρία χτυπήματα στο δεξί γλουτό. Του έπιασα το χέρι και βγήκαμε πάλι έξω. Φώναζε «Θέλω την αστυνομία», τον βάλαμε στο παγκάκι και μετά από 3 λεπτά ένιωσα τσούξιμο και τότε κατάλαβα ότι είχε μαχαίρι και με μαχαίρωσε», ανέφερε ο Α.Θ..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τραύματα του άνδρα της ασφάλειας ήταν ευτυχώς επιφανειακά, ενώ υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα. Νομικά αναμένεται να κινηθεί και το νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.