ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέρφια του 4χρονου – Χειρουργήθηκε ο 8χρονος

Τα μικρά αγόρια νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου

Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέρφια του 4χρονου – Χειρουργήθηκε ο 8χρονος

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται και τα τρία αδέλφια του 4χρονου από τα Μέγαρα, του παιδιού που νοσηλεύεται σε κώμα στη ΜΕΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον πατριό του.

Μετά από εντολή του εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, τα αδέρφια του 4χρονου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, καθώς πραγματοποιείται έρευνα από τις δικαστικές Αρχές, μετά την άγρια κακοποίηση που δέχθηκε το παιδί και νοσηλεύεται και αυτό στο ίδιο νοσοκομείο.

Τα παιδιά διακομίστηκαν σήμερα (11.1.2024) το πρωί στο νοσοκομείο τα 3 αδέρφια του, ηλικιών 11, 10 και 8 ετών. Ο 8χρονος είχε κάταγμα στο χέρι και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάστασή του.

Τα μικρά αγόρια νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται η εξέτασή τους για μεταδοτικά νοσήματα, η ιατροδικαστική εξέτασή του αλλά και η εκτίμηση της ψυχικής τους υγείας από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια του από 11/1/24, ενημερωτικού υπηρεσίας μας, γνωρίζεται συμπληρωματικά:

Κατόπιν αυτεπάγγελτης άστυν προδικαστικής έρευνας και προφορικής παραγγελίας εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διακομιδή (11/1/24, 05:00 hrs) και εν συνεχεία εισαγωγή, των τριών (3) ανηλίκων αδελφών του (4χρονου) παθόντος, ήτοι:

Ανήλικος, (11) ετών
Ανήλικος, (10) ετών
Ανήλικός, (8) ετών

Ο τρίτος εξ αυτών διεγνώσθη με κάταγμα δε άνω άκρου και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους
Κατάσταση υγείας: Σταθερή
Περαιτέρω ιατρικές ενέργειες: Εξέταση περί μεταδοτικών νοσημάτων / παιδοψυχιατρική εκτίμηση / ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα και με εισαγγελική παραγγελία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.