ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μέγαρα: «Βλέπαμε το παιδί να έχει μελανιές –  Ο πατριός του, το χτυπούσε συνεχώς» λέει η γιαγιά του 4χρονου

«Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το χτυπούσε»

Μέγαρα: «Βλέπαμε το παιδί να έχει μελανιές –  Ο πατριός του, το χτυπούσε συνεχώς» λέει η γιαγιά του 4χρονου

Ξέσπασε η γιαγιά του 4χρονου παιδιού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατριό του.

Σύμφωνα με το MEGA, ο σύντροφος της μητέρας του 4χρονου παιδιού έφτασε στο σημείο να του πετάξει καμένη πετσέτα μετά τα άγρια χτυπήματα που του είχε καταφέρει, με αποτέλεσμα το παιδάκι να διακομισθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο Παίδων.

«Βλέπαμε το παιδί μας να έχει μελανιές, δεν ξέρουμε για ποιο λόγο το χτυπούσε. Όμως το χτυπούσε συνεχώς», λέει η γιαγιά του 4χρονου, προσθέτοντας: «Το είχε χτυπήσει τόσο πολύ που το παιδί μας είχε πάει ξανά στην εντατική».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα του παιδιού είπε στους αστυνομικούς πως όταν γύρισε χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους και είδε τον σύντροφό της να χτυπάει τον 4χρονο της είπε ότι δεν θα ησυχάσει εάν δεν της σκοτώσει ένα παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 25χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της αλλά και στην ίδια.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ζούσε έναν εφιάλτη το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, περίπου στα μέσα το 2023 το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο. Τότε είχε θλαστικά τραύματα και άλλα χτυπήματα, ενώ η μητέρα του παιδιού είχε κατάγματα. Ωστόσο, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία.

Πριν από περίπου δύο μήνες το ίδιο παιδί είχε μεταφερθεί και πάλι στο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς έφερε εγκαύματα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε την εισαγγελέα για το περιστατικό. Η εισαγγελία απευθύνθηκε στην αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία διεύθυνσης του παιδιού και της μητέρας. Ωστόσο δεν ζητήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να διενεργηθεί προανάκριση.

Επίσης, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είχε αναφερθεί αιτία ούτε για τα εγκαύματα, ούτε για τα χτυπήματα που έφερε το παιδί, γιατί η μητέρα φοβόταν να μιλήσει, κάτι το οποίο δεν συνέβη χθες. Κατονόμασε ως δράστη τον σύντροφό της, ο οποίος συνεχίζει να αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.