Μενίδι: Έφοδος της αστυνομίας σε έξι σπίτια στην Αγία Σωτήρα- Οκτώ συλλήψεις

Χειροπέδες σε πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες

Μενίδι: Έφοδος της αστυνομίας σε έξι σπίτια στην Αγία Σωτήρα- Οκτώ συλλήψεις

Στο πλαίσιο επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε μία από τις πιο «ευαίσθητες» περιοχές της Δυτικής Αττικής, την Αγία Σωτήρα στο Μενίδι, πραγματοποιήθηκαν 8 συλλήψεις, πέντε ανδρών και τριών γυναικών, ελληνικής καταγωγής.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΜΑΤ και ΥΜΕΤ), ενώ υπήρχε και συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Όλοι οι συλληφθέντες είναι Έλληνες (πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες), ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν για συγκεκριμένους χώρους που λειτουργούσαν ως «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών, πραγματοποιώντας έρευνες –παρουσία εισαγγελέα- σε έξι σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κοκαΐνη βάρους 23,8 γραμμ., ηρωίνη βάρους 39,6 γραμμ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμμ., 160 φαρμακευτικά δισκία, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι ρέπλικα κ.ά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.