Μενίδι: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν οδηγό ταξί – ΤΤου άνοιξαν την πόρτα εν κινήσει

Φώναζε στην πελάτισσα να τρέξει να σωθεί

Μενίδι: Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν οδηγό ταξί – ΤΤου άνοιξαν την πόρτα εν κινήσει

Άγρια επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μενίδι, ο 62χρονος οδηγός ταξί, Γιώργος Α..

Η ώρα ήταν περίπου 4:00 τα ξημερώματα όταν ανήλικοι Ρομά του έκλεισαν τον δρόμο σε ένα μικρό στενό την οδό Αγίου Δαμιανού, την ώρα που μετέφερε μία γυναίκα επιβάτη από την ίδια περιοχή με κατεύθυνση την Εκάλη.

Ο 62χρονος ακολούθησε το δρόμο που του έδειχνε η εφαρμογή πλοήγησης με αποτέλεσμα να βρεθεί μία ανάσα από τον καταυλισμό Ρομά της περιοχής.

Άνοιξαν την πόρτα του οδηγού με το ταξί εν κινήσει

Οι ανήλικοι δράστες κατάφεραν και άνοιξαν την πόρτα του οδηγού από το παράθυρο, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και παράλληλα κρατούσαν τον οδηγό.

Όταν τον έβγαλαν από το ταξί, άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα, ενώ ο ίδιος φώναξε στην πελάτισσα που είχε μέσα να τρέξει για να μην πιάσουν.

Πράγματι η ίδια βγήκε από την πίσω δεξιά πόρτα και άρχισε να τρέχει, ενώ κατάφερε και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ο οδηγός περιγράφει στο iefimerida.gr τον εφιάλτη που έζησε

«4παρά δέχομαι μια κλήση – γιατί συνεργάζομαι με την uber για παραλαβή επιβάτη, ήταν η διαδρομή από Μενίδι στην Εκάλη. Πήγα παρέλαβα την κυρία, χαιρέτισε τη φίλη της. Είχαμε κάνει κανά δεκάλεπτο διαδρομής, πετάγονται δυο πιτσιρίκια στο δρόμο και πατάς μηχανικά φρένο σαν οδηγός. Αυτό ήταν μάλλον στημένο γιατί αυτομάτως ήταν δυο άτομα αριστερά στη πλευρά του οδηγού και άλλα δύο δεξιά. Έβαλαν το χέρι μέσα για να ανοίξει το αυτοκίνητο και ο άλλος με τράβαγε. Κρεμάμενος όπως ήμουν στο αυτοκίνητο μισός έξω μισός μέσα, το αμάξι προχωρούσε, μέχρι που σταμάτησε το αμάξι πιο κάτω όσο μπορούσε να προχωρήσει, εκεί με έβγαλαν τελείως έξω, άρχισε ο ξυλοδαρμός. Είχα φάει τόσο ξύλο…

Λέω στη κυρία που ήταν μέσα «άνοιξε τώρα και φύγε από εκεί δεξιά να μη σε πιάσουν» και άρχισε και έτρεχε η κοπέλα. Μου πήραν τα νομίσματα ό,τι είχα και ό,τι χαρτονομίσματα που είναι αυτά για ρέστα στις συναλλαγές, πήραν τα δύο τηλέφωνα που είχα μπροστά στο τιμόνι στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου για καλή μου τύχη δεν είχαν δει το τρίτο τηλέφωνο επειδή ήταν σκοτάδι και ήταν μαύρο. Από αυτό κατάφερα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο πήρα το 100».

Η λεία των δραστών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάφεραν και άρπαξαν 250 ευρώ, μία τσάντα της πελάτισσας καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έχοντας τις υποδείξεις  των συναδέλφων τους από το τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών -καθώς είναι ένα σημείο στο οποίο έχουν καταγραφεί και άλλες επιθέσεις σε βάρος οδηγών-  κατάφεραν και εντόπισαν έναν από τους ανήλικους δράστες.

Πρόκειται για έναν 12χρονο όπου και συνελήφθη και την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες συνεχίζονται για τους συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.