ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμού του 28χρονου αγνοούμενου στον Αχελώο

Ο 28χρονος έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμού του 28χρονου αγνοούμενου στον Αχελώο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 28χρονου που αγνοείται στον Αχελώο ποταμό.

Ωστόσο οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός ίχνους ζωής είναι άκαρπες.

Σε εξέλιξη οι έρευνες στο Μεσολόγγι, για τον εντοπισμό του 28χρόνου που αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στον Αχελώο ποταμό. Ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Ερυθρού Σταυρού και drone άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή του Νεοχωρίου -Κατοχης με το πρώτο φως της ημέρας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο 29χρονος είπε στη σύντροφό του ότι θα κάνει μια βουτιά.

Έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του, αλλά έκτοτε δεν τον είδε ξανά κανείς.

«Τα νερά είναι πολύ ορμητικά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια ο Αχελώος, πιστεύω ότι δυστυχώς δεν πρόκειται να τον βρουν ζωντανό», λέει σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μεγάλο το βάθος, είναι το σημείο που το ποτάμι πέφτει μέσα στη θάλασσα. Ο συγκεκριμένος ψάρευε και κάποια στιγμή είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει βουτιά. Βούτηξε, τον παρέσυραν τα νερά, τον είδε να σηκώνει τα χέρια και να φωνάζει και μετά χάθηκε. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο να τον βρουν ζωντανό. Νομίζω ότι θα τον βρουν πνιγμένο, ψάχνει το λιμενικό, η αστυνομία και η πυροσβεστική, αλλά το σώμα του μπορεί να βγήκε οπουδήποτε. Αν βγήκε ζωντανός, θα είχε εμφανιστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.